Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
Webáruház készítés, bérelhető webáruház szoftver
 

Amennyiben konkrét együttműködésre szeretne árajánlatot kérni ügynökségünktől, kérjük töltse ki online űrlapunkat. Egyszerű, gyors és rövid határidővel kézhez kapja válaszunkat.Email:


Telefon:
+36 (30) 639-9958


MONstore bérelhető webáruház rendszer
Bérelhető webáruház szoftver egyedi arculattal, olcsón.Honlap üzemeltetés
Honlapok karbantartása, monitorozása, üzemeltetése.

Online kommunikáció
Hatékony információáramlás vállalatok és célcsoportjaik közt.

Projekt menedzsment
Internetes fejlesztési és egyéb projektek kivitelezése

Tanácsadás
Online marketing tanácsadás és támogatás.

Webdesign
Arculatok, grafikai tervek, kreatív elemek készítése.

Webfejlesztés
Online fejlesztési munkálatok - website, intranet, extranet...

  Online kommunikáció

ONLINE REKLÁM

Megbízónk tevékenységének, imázsának, főbb jellemzőinek megismerése után vállaljuk aktuális vagy állandó üzenetük közvetítését az elektronikus világban. Munkánk a koncepcionális, kreatív tervezéstől a kívánt anyagok legyártásán át kiterjed egészen a reklámok elhelyezéséig (akár médiavásárló partnerek bevonásával), majd az eredményesség méréséig.
Sokéves tapasztalatunkra, a hazai és globális Internet ismeretünkre támaszkodva mondhatjuk, hogy megtaláljuk és megérintjük ügyfelünk célcsoportját.

ONLINE PR

Az online PR lehetőségei messze meghaladják offline társaiét. Szakmai felkészültségünkkel gondoskodunk róla, hogy ügyfelünk a lehető leghatékonyabban használhassa ki az interaktív médium adta plusz opciókat és azokat haszonnal integrálhassa PR tevékenységébe.

E-MAIL MARKETING

Az e-mailben rejlő erőforrást mára már sokan ismerik a piac szereplői közül, ám talán épp emiatt nehéz hatásosan használni, gondoljunk csak a "spam"-ekre. Ügynökségünk birtokában van azoknak az ismereteknek, melyekkel hatékony, az elvárásokat beváltó e-mail kapcsolat alakítható ki a célcsoporttal, megbízás esetén pedig a testreszabott elektronikus levélküldő rendszer fejlesztését is vállaljuk akár folyamatos kreatív support szolgáltatással kiegészítve.

ONLINE KAMPÁNYOK

Megbízás fejében vállaljuk ügyfelünk teljes körű online kampányának bonyolítását a kreatív tervezéstől a zárást követő eredményesség-elemzésig. Széles szakmai látókörünk segítségével hatékonyan állítjuk össze azt a marketing portfoliót, mellyel a legeredményesebben juttatható el a kívánt üzenet a célközönséghez.
Eszköztárunk átöleli a napjainkban használt teljes online marketing palettát a bannerektől a hírleveleken és a direkt mail-eken át egészen a microsite-ig, szükség esetén pedig akár egyedi megoldásokkal is szolgálhatunk.© 1998-2018
Spring Media Interaktív Kommunikációs és Tanácsadó Ügynökség